Børn med kræft

Team Rynkeby støtter kampen mod børnekræft gennem vores lokale indsamlinger i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island.

Børnekræft er en meget alvorlig sygdom. Selvom videnskaben er kommet langt de senere år, så det i dag lykkes at redde 80 procent af de børn, som får konstateret kræft, så er sygdommen fortsat skyld i flest sygdomsrelaterede dødsfald blandt børn i alderen 1 til 15 år.

Samtidig må en del af de børn, som overlever kræft, leve resten af deres liv med alvorlige følgevirkninger af den behandling, de har fået. Nogle bliver sterile, andre må have amputeret lemmer, og enkelte får så alvorlige hjerneskader, at de aldrig vil kunne leve et normalt liv.

Videnskaben ved ikke, hvorfor børn får kræft

Den helt store udfordring i forhold til at bekæmpe sygdommen er, at børnekræft er ikke ligesom voksenkræft. Faktisk ved forskerne ikke, hvorfor børn får kræft.

Derfor er der brug for en målrettet forskningsindsats i børnekræft, så videnskaben kan finde svaret og udvikle bedre og mere skånsomme behandlingsformer, så børnene ikke alene overlever – men kan leve et normalt liv efter deres sygdom.

Størstedelen af de penge, som Team Rynkeby hvert år afleverer til børnekræftorganisationer i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island går netop til at støtte forskning i børnekræft.

Kontakt

Carl Erik Dalbøge
Team Director
ced@team-rynkeby.com
Telefon: +45 20 26 55 88

Mikkel Tholstrup Dahlqvist
Communications Manager
mtd@team-rynkeby.com 
Telefon: +45 20 15 70 76

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Deltag i 2018

Ansøg om en plads på Team Rynkeby i 2018. Udfyld ansøgningsformularen her.

Ansøg om deltagelse

Platinum Sponsors