F16-base åbner for velgørenhedsløb
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 10-02-2017

F16-base åbner for velgørenhedsløb

For første gang nogensinde er der mulighed for at løbe på den landingsbane, hvor de danske F16 jagerfly flyver til dagligt. Det sker når Team Rynkeby Sønderjylland i samarbejde med Fighter Wing Skrydstrup inviterer til RunWay Run 2017.

RunWay Run giver mulighed for at løbe en rute på 9,5 kilometer rundt på Flyvestation Skrydstrup og langs landingsbanen.

Arrangementet finder sted den 13. maj 2017 og arrangørerne bag forventer stor opbakning.

- Vi er rigtig glade for, at Fighter Wing Skrydstrup har givet os lov til at arrangere RunWay Run. Vi har et rigtig godt samarbejde, og der er ingen tvivl om, at vi alle ser frem til at se løbere på landingsbanen for første gang nogensinde, siger Jacob Christian Nielsen, Team Manager for Team Rynkeby Sønderjylland.

Dagen starter klokken kl. 11, hvor der vil være udlevering af startnumre. Senere vil der være velkomst ved chefen for Fighter Wing Skrydstrup, Oberst Anders Rex, samt Jacob Christian Nielsen fra Team Rynkeby Sønderjylland.

Herefter bliver løbet skudt i gang med et brag af en fest. Der er vil være aktiviteter for både børn og voksne, så alle er velkomne til at deltage i arrangementet.

Afslutningsvis vil der være præmieoverrækkelse og lodtrækning blandt andre præmier.

- Der bliver lagt rigtig mange frivillige kræfter i arrangementet, og det er vi rigtig glade for. Så overskuddet går direkte til Børnecancerfonden. Derfor håber jeg, at mange i Sønderjylland og opland vil deltage, tage en ven med og være med til at støtte et godt formål, mens I får en helt unik oplevelse, slutter Jacob Christian Nielsen tilføjer:

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig løbet her.

Tilbage

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram