Team Rynkeby Skoleløbet

Team Rynkeby Skoleløbet er Danmarks største velgørenhedsløb, hvor skoleelever fra hele landet løber for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

Løbet afvikles på alle skoler fredag den 18. marts 2016 – fredagen før påskeferien.

Team Rynkeby Skoleløbet minder om det klassiske motionsløb, som finder sted på mange skoler op til efterårsferien – men der er en væsentlig forskel. I Team Rynkeby Skoleløbet deltager eleverne ikke kun for at gøre noget godt for sig selv, de deltager også for at støtte børn med kræft og deres familier.

Eleverne samler penge ind

Inden løbet skal eleverne indgå sponsoraftaler med deres forældre, bedsteforældre, onkler, tanter, venner og naboer, der alle giver et lille beløb (eksempelvis 2 kr.) per kilometer, eleven løber i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet.

Det er ikke beløbets størrelse, der er afgørende. Det afgørende er, at eleverne ved, at de sammen med tusindvis af andre skoleelever er med til at gøre en forskel for de syge børn.

Efter løbet samler eleverne deres sponsorbidrag sammen og afleverer dem i en raslebøsse på skolen efter påskeferien. Herefter får hver elev et støttearmbånd og et diplom.

Alle penge går ubeskåret til Børnecancerfonden

Rynkeby Foods dækker alle centrale omkostninger i forbindelse med afviklingen af Team Rynkeby Skoleløbet, og derfor går alle bidrag ubeskåret til Børnecancerfonden. Størstedelen af pengene bruges til at støtte forskning i børnekræft.

Det er gratis for alle skoler at deltage i Team Rynkeby Skoleløbet, og inden løbet sørger Team Rynkeby for, at skolen modtager frugtdrik fra Rynkeby, støttearmbånd, forældrebreve, sponsorsedler, indsamlingsbøsser og diplomer til alle deltagere.

Tilmeld din skole senest den 5. februar 2016.

Kontakt

Mikkel Tholstrup Dahlqvist
Communications Manager
mtd@team-rynkeby.com
Telefon: +45 20 15 70 76

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Feberramt 7-årig arrangerede sit eget skoleløb

7-årige Cilje var feberramt, da hendes skolekammerater deltog i Team Rynkeby Skoleløbet. Derfor arrangerede hun sit eget skoleløb for hele 17 sponsore

Læs mere…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Skoleelever indsamler 17,6 millioner kroner til børn med kræft

97.000 skoleelever løb penge ind til Børnecancerfonden fredagen før påskeferien. Nu er resultatet af deres anstrengelser gjort op. 97.000 skoleeleve

Læs mere…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Team Rynkeby åbner for tilmelding til skoleløb

Team Rynkeby Skoleløbet afvikles den sidste fredag før påskeferien i 2017. Team Rynkeby Fonden har netop åbnet for tilmeldingen til løbet. Skoleeleve

Læs mere…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Oscars skolekammerater indsamlede 140.000 kroner til Børnecancerfonden

700 elever fra Skovshoved Skole deltog i Team Rynkeby Skoleløbet før påske for at mindes afdød klassekammerat. Nu er donationerne gjort op. Fredagen

Læs mere…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

6-årige Konrad løb for sin kræftsyge tvillingebror - og indsamlede 29.000 kr.

Der var meget på spil, da 6-årige Konrad deltog i Team Rynkeby Skoleløbet sammen med 150 skolekammerater fra Haverslev Skole i Nordjylland før påske.

Læs mere…

Giv et bidrag

Støt en af vores indsamlere eller start din egen indsamling til Børnecancerfonden.

Støt Team Rynkeby

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og vær med til at støtte kampen mod børnekræft.

Se muligheder

Nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra Team Rynkeby - tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev