<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 04-07-2014

Norske ryttere tæt på at misse starten

De norske Team Rynkeby-ryttere havde nær ikke fået starten med, da de ankom til prolog på Rigshospitalet i sidste øjeblik.

Prolog, København: Det meste af det officielle program var afsluttet , da Team Rynkeby Oslo rundende hjørnet til Blegdamsvej og kørte ned igennem den store menneskemængde til Rigshospitalets hovedindgang.

Her var Team Rynkeby København, Rigshospitalet, Vordingborg og Næstved mere eller mindre klar til at blive sendt ud på Team Rynkebys 13. tur til Paris til fordel for børn med kræft.

Den sene ankomst kunne dog ikke påvirke humøret hos Team Rynkeby Oslos holdkaptajn Lars-Espen Hansen.

- Vi startede i Oslo i går og ankom til København med færgen her til formiddag. Det tog lidt ekstra tid at komme fra færgen, fordi der var så mange biler med. Men nu er vi her endelig, siger Lars-Espen Hansen og fortsætter:

- Vi har forberedt os på det her i 10 måneder, og endelige er vi her på Rigshospitalet sammen med de danske hold. Det føles fantastisk.

Team Rynkeby Oslo slutter prologen i Vordingborg sammen med venskabsholdet fra Team Rynkeby Vordingborg. Det er også her, at de norske ryttere starter 1. etape i morgen.

 

Tilbage

Giv et bidrag

Støt en af vores indsamlere eller start din egen indsamling til Børnecancerfonden.

Støt Team Rynkeby

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Bliv sponsor

Bliv sponsor for Team Rynkeby og vær med til at støtte kampen mod børnekræft.

Se muligheder

Nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra Team Rynkeby - tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev.

Tilmeld nyhedsbrev