Få inspiration til at fortælle om dit Team Rynkeby-sponsorat
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 12-12-2017

Få inspiration til at fortælle om dit Team Rynkeby-sponsorat

Team Rynkeby Fonden giver her lidt inspiration til, hvordan du som Team Rynkeby-sponsor kan fortælle om dit sponsorat.

Flere sponsorer efterspørger inspiration til, hvordan de kan fortælle omverdenen om deres sponsorat til Team Rynkeby. Derfor har Team Rynkeby Fonden lavet et lille udkast til en tekst, som sponsorerne kan bruge og lade sig inspirere af.

Billeder kan downloades her: www.team-rynkeby.dk/pressebilleder
Logoer mm. kan downloades her: www.team-rynkeby.dk/downloads

 

[Sponsor] støtter alvorligt syge børn gennem Team Rynkeby

[Sponsor] har indgået et sponsorat med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der hvert år cykler til Paris for at støtte børn med kritisk sygdom.

Når Nordens største velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, cykler til Paris til sommer, er det med støtte fra [Sponsor].

[Sponsor] har indgået et [platinsponsorat / guldsponsorat / sølvsponsorat / bronzesponsorat / team-sponsorat (tilføj eventuelt værdien af sponsoratet)] for at bakke op om det arbejde, som Team Rynkebys 1.950 ryttere og 500 hjælpere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island gør for børn med kritiske sygdomme.

Alle de penge, som Team Rynkeby indsamler i Danmark i forbindelse med cykelturen til Paris, går ubeskåret til Børnecancerfonden.

- [Indsæt citat med begrundelse for, hvorfor I støtter Team Rynkeby], siger [navn], [titel] hos [Sponsor].

275 mio. kr. til syge børn
Det er 17. gang, at Team Rynkeby cykler til Paris til fordel for kritisk syge børn. Første gang var i 2002, hvor 11 motionscykelryttere blev samlet om det gode formål. I dag er Team Rynkebys cykeltur til Paris en af de største og mest synlige motions- og velgørenhedsbegivenheder i Norden.

- Deltagerne på Team Rynkeby dækker selv de omkostninger, de har i forbindelse med turen til Paris. Og da Rynkeby Foods og God Morgon dække alle administrative omkostninger i Team Rynkeby Fonden, så kan vi sende alle indsamlede penge ubeskåret videre til de organisationer, som vi samarbejder med i de seks lande, vi opererer i, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Størstedelen af de indsamlede penge bruges til at finansiere forskning, mens en mindre del bruges på oplysning samt direkte støtte til de ramte børn og deres familier.

Igennem årene har Team Rynkeby indsamlet knap 275 millioner kroner til børn med kritisk sygdom. Alene i 2017 donerede velgørenhedscykelholdet 65,2 millioner kroner til kritisk syge børn i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 30. juni til den 7. juli 2018. Se mere her: www.team-rynkeby.dk.

Hvordan aktiverer I jeres sponsorat?

Hvis du har et godt eksempel på, hvordan I i din virksomhed aktiverer jeres Team Rynkeby-sponsorat, så hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til Mikkel Tholstrup Dahlqvist.

Tilbage

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram