Færøsk velgørenhedsmiddag sikrede kæmpedonation til syge børn
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 12-02-2017

Færøsk velgørenhedsmiddag sikrede kæmpedonation til syge børn

Stor, lokal opbakning sikrede kæmpedonation til færøske børn med kritiske sygdomme, da Team Rynkeby Færøerne afholdt velgørenhedsgalla i Thorshavn lørdag aften.

Mens solen kastede sine sidste stråler på Thorshavn efter en usædvanlig mild februarsdag, begyndte de første festklædte gæster at ankomme til det luksuriøse Hotel Føroyar i bakkerne over byen lørdag aften.

Team Rynkeby Færøerne afholdt sin årlige velgørenhedsgalla til fordel for færøske børn med kritiske sygdomme.

Næsten 300 mennesker havde sikret sig billet til det totalt udsolgte arrangement, der bød på optrædender af nogle af Færøernes dygtigste musikere; Tórshavnar Manskór, Signar í Homrum, Bollarnir, Jens Marni Hansen, Guðrun Sólja, Lena og Niclas samt Tróndur Enni & Lív Næs – sidstnævnte åbnede middagen med signaturnummeret ’Meg droymdi’, og så var niveauet for aftenen ligesom lagt.

I døren til hotellet stod Team Rynkeby Færøernes holdkaptajn, Alfred Hummeland, og strålede som den forårsagtige sol, der tidligere på dagen stod over Færøerne.

- Det er fjerde gang siden Team Rynkebys start på Færøerne i 2014, at vi laver denne event. Og i år er billetterne nærmest blevet revet væk. Vi har haft udsolgt i 14 dage nu og har flere gange måtte lave om på bordplanen for at gøre plads til lidt flere mennesker. Det er over al forventning. Jeg tror, at folk har fundet ud af, at de kan få en fantastisk aften i selskab med Team Rynkeby, sagde Alfred Hummeland, mens han bød folk indenfor.

Kæmpecheck til syge børn
I den fyldte festsal skulle gæsterne igennem fire retter, som blev serveret af de veloplagte deltagere fra Team Rynkeby Færøerne.

Efter godt fem timer, utallige fællessange – og en enkelt spontan kædedans til Jens Marni Hansens formidable rock-potpourri – kunne Alfred Hummeland og resten af Team Rynkeby Færøerne gå på scenen og afsløre resultatet af aftenens velgørenhedsarrangement.

Ikke mindre end 266.660 kroner lykkedes det at rejse til Team Rynkeby Færøernes indsamling til færøske børn med kritiske sygdomme.

- Det er helt utroligt flot. Jeg er dybt taknemlig over, at så mange mennesker har valgt at støtte op om vores arrangement – ikke mindst hotellet og dets ansatte, kunstnerne og lydteknikere, der stiller op uden betaling samt de sponsorer, der har doneret alt, hvad vi har haft brug for i aften, hvilket betyder, at hver en krone, som vi har fået ind via billetsalget, kan gå ubeskåret til formålet, sagde Alfred Hummeland efter checkafsløringen.

Arrangementet var Team Rynkeby Færøernes sidste store indsamlingsevent, inden træningen starter frem mod sommerens cykeltur til Paris.

Team Rynkeby cykler til Paris fra den 6. til 15. juli 2017. Hvis du har lyst til at være en del af Team Rynkeby i 2018, så kan du skrive en motiveret ansøgning her.

Tilbage

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram