Landsdækkende lotteri: Se om du stadig er med i kampen om en Škoda Fabia
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 25-08-2017

Landsdækkende lotteri: Se om du stadig er med i kampen om en Škoda Fabia

De tre finalister til Team Rynkebys landsdækkende lotteri er nu udtrukket. Se her om du stadig har chancen for at vinde en splinterny Škoda Fabia.

Én heldig person kan køre hjem fra checkoverrækkelsen i Ringe den 30. september i en splinterny Škoda Fabia sponsoreret af Simler Retail og Škoda Danmark.

Bilen er førstepræmien i Team Rynkebys landsdækkende lotteri, der afgøres samme dag, som Team Rynkeby Fonden overrækker årets indsamlede midler til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Lodsedlerne til lotteriet har Team Rynkeby-deltagerne solgt hele foråret – 5.000 lodsedler i alt til 100 kr. stykket, og indtægterne, der løber op i knap en halv million kroner, går ubeskåret til Børnecancerfonden.

- Det er nok det lotteri i Danmark, hvor der er den største chance for at vinde en bil, og vi glæder os utrolig meget til, at vi kan overrække nøglerne til den nye bil til den heldige vinder, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Tre lækre præmier
Team Rynkeby har med hjælp fra en notar fra Retten i Aarhus – som reglerne foreskriver – fået udtrukket tre vindere af lotteriet. Udover Škoda’en er der også to cykler sponsoreret af Kildemoes og Bianchi på højkant, så ingen af de tre vindere går tomhændede hjem.

- Reglerne er sådan, at det er notaren, som har udtrukket vinderne af de tre forskellige præmier, så fordelingen er allerede på plads. Men vinderne af de forskellige præmier offentliggøres først på Torvet i Ringe, når vi overrækker checkene til Børnecancerfonden og Børnelungefonden, siger Carl Erik Dalbøge.

De tre vindernumre er (i tilfældig rækkefølge):
Lodseddel nr. 323
Lodseddel nr. 4.039
Lodseddel nr. 4.274

Hvis du er en af de heldige vindere, skal du straks kontakte Carl Erik Dalbøge, tlf.: 2026 5588.

Tilbage

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram