Team Rynkeby etablerer nyt, dansk hold
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 03-01-2018

Team Rynkeby etablerer nyt, dansk hold

Team Rynkeby etablerer nyt, lokalt hold i Danmark efter sommerferien. Interesserede kan allerede nu ansøge om en plads på holdet.

Mens Team Rynkeby har haft vokseværk i Sverige, Norge, Finland og Island de senere år, har velgørenhedscykelholdet ikke etableret nogen nye hold i Danmark i knap tre år.

Det laver Team Rynkeby dog om på nu.

Team Rynkeby Fondens bestyrelse har netop givet grønt lys til, at en række ildsjæle med base i den vestlige del af København efter flere års benarbejde kan få lov at etablere et hold på Vestegnen.

Holdet kommer til at hedde 'Team Rynkeby Vestegnen' og skal forsøge at favne det særlige fællesskab og den ånd, der er i den vestlige del af Hovedstadsområdet, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Vi tror og håber på, at vi med et nyt hold på Vestegnen kan åbne dørene til nogle helt nye sponsorer, der får større lokal forankring og dermed mere værdi ud af at involvere sig i projektet. Samtidig kommer vi tættere på mange af de ansøgere, som vi har i det område, siger Carl Erik Dalbøge.

Arbejdet begynder nu
Team Rynkeby Vestegnen bliver først formelt en del af Team Rynkeby-projektet, når den nye cykelsæson starter efter sommerferien, men for Henriette Mørup Sørensen, der er en af initiativtagerne til det nye hold, begynder arbejdet allerede nu.

- Det er helt fantastisk, at vi nu får lov at lave et lokalt hold på Vestegnen. Vi er en håndfuld mennesker, der i knap tre år har arbejdet for at få et Team Rynkeby-hold til Vestegenen – og nu begynder arbejdet så for alvor, siger hun og fortsætter:

- Vi har ikke kunnet fortælle noget om det nye hold før nu, og derfor har vi nu travlt med at komme ud og fortælle om det nye hold og sikre opbakning fra både sponsorer og fra lokalområdet, siger Henriette Mørup Sørensen, der to gange tidligere har cyklet til Paris med Team Rynkeby – senest i 2017 hvor hun kørte med Team Rynkeby Nordsjælland.

- Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser med Team Rynkeby, og nu glæder jeg mig bare helt vildt til at være med til at forankre Team Rynkeby på Vestegnen, siger Henriette Mørup Sørensen.

Hvis du har lyst til at være en del af Team Rynkeby Vestegnen eller et af de andre Team Rynkeby-hold efter sommerferien, så skal du skrive en motiveret ansøgning her: www.team-rynkeby.dk/ansøg.

Team Rynkeby Vestegnens debuttur til Paris afvikles fra den 29. juni til den 6. juli 2019.

Tilbage

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram