Team Rynkeby takker for 10 år samarbejde med Škoda og VW Erhvervsbiler
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 01-09-2017

Team Rynkeby takker for 10 år samarbejde med Škoda og VW Erhvervsbiler

Efter 10 års parløb med Team Rynkeby har Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler valgt at takke af som storsponsor. Team Rynkeby søger derfor en ny bilsponsor til den kommende sæson.

En karavane bestående af 65 biler af mærkerne VW Transporter, VW Crafter og Škoda Octavia fulgte i baghjulet på Team Rynkebys danske, færøske, og islandske hold, da velgørenhedscykelholdet i sommer kørte til Paris for at samle penge ind til børn med kritisk sygdom.

Følgebilerne var for 10. år i træk stillet til rådighed af Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler, og de to virksomheder var dermed endnu en gang blandt Team Rynkebys største sponsorer.

Men efter 10 års samarbejde har Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler nu besluttet sig for at afslutte samarbejdet med Team Rynkeby.

- Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Team Rynkeby, og vi er utrolig stolte af, at vores biler igennem så mange år har spillet en afgørende rolle i afviklingen af et velgørenhedsprojekt, der har samlet så mange penge ind til børn med kritisk sygdom, siger Lars Rasmussen, detaildirektør i Semler Retail A/S.

- Sponsoratet til Team Rynkeby har givet utrolig god mening på så mange niveauer i organisationen, men nogle gange har man brug for at prøve noget nyt. Og vi er nu kommet til punkt, hvor vi har lyst til at involvere os i nogle andre projekter, fortsætter han.

Ærgerlig direktør
Hos Team Rynkeby Fonden er direktør, Carl Erik Dalbøge, ærgerlig over Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbilers beslutning, men han er også dybt taknemlig for det samarbejde, Team Rynkeby Fonden har haft med de to virksomheder gennem årene.

- Jeg havde rigtig gerne set, at vi kunne fortsætte samarbejdet med Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler, men jeg har også stor forståelse for, at de har lyst til at prøve noget nyt. Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler har været en fantastisk god partner for Team Rynkeby Fonden, og jeg ønsker dem alt det bedste i de nye projekter, de nu må involvere sig i, siger han og tilføjer:

- Team Rynkeby Fonden har nu er stor og meget vigtig opgave med at engagere en ny bilsponsor, som kan se potentialet i at involvere sig i vores projekt. Det er et arbejde, som vi sætter i gang med det samme, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby tager formeldt afsked med Škoda Danmark og Volkswagen Erhvervsbiler på Torvet i Ringe den 30. september, når velgørenhedscykelholdet overrækker årets indsamlede midler til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Ved den lejlighed skal der også findes en vinder af Team Rynkebys landsdækkende lotteri, hvor hovedpræmien er en Škoda Fabia sponsoreret af Škoda Danmark og Semler Retail.

Tilbage

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram