Tobias iklæder sig julemandskostume og holder jul med 14 familier til fordel for børn med kræft
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 22-12-2017

Tobias iklæder sig julemandskostume og holder jul med 14 familier til fordel for børn med kræft

Tobias Guldstrand fejrer jul sammen med 14 forskellige familier iført julemandskostume. Det gør han for at samle penge ind til børn med kræft.

Tobias Guldstrand har endnu ikke helt overblik over, hvor han skal fejre jul.

I aftes sluttede den auktion, som han har kørt hele december, hvor familier har kunnet byde på at få den 29-årige Team Rynkeby – God Morgon Sjuhärad-rytter ud som julemand den 24. december.

I alt har Tobias Guldstrand udbudt 14 seancer med sig selv som julemand, og de familier, der har afgivet de højeste bud, kan nu glæde sig til at få 30 minutter i selskab med den populære Team Rynkeby – God Morgon-julemand.

Alle pengene fra auktionen går ubeskåret til Team Rynkeby – God Morgon Sjuhärads indsamling til Barncancerfonden.

- Jeg er nu ved at planlægge mine 14 besøg. Og selvom alle besøgene er i Borås og omegn, så skal jeg alligevel holde tungen lige i munden for at nå alle besøg til tiden, griner Tobias Guldstrand, der trækker i julemandskostumet juleaftens morgen kl. 8 og forventer at være hjemme ved sin egen familie sidst på aftenen juleaften.

- Der er flere, der har spurgt mig, om det ikke er mærkeligt ikke at skulle holde jul sammen med min egen familie. Men sådan tænker jeg ikke på det. Jeg ser det derimod som en måde at få lov at holde jul sammen med 14 familier og være med til at gøre nogle børn glade – samtidig med at jeg skaffer nogle penge til børn med kræft. Og så kommer jeg jo hjem i løbet af aftenen, så jeg skal nok komme til at holde jul med min egen familie også, siger Tobias Guldstrand.

Udover indsatsen den 24. december har Tobias Guldstrand også ageret julemand i forbindelse med forskellige velgørenhedsarrangementer den seneste måned. Og når det hele bliver talt sammen, resulterer hans arbejde som julemand i en donation på ikke mindre end 131.351 SEK til Barncancerfonden.

Var også julemand sidste år
Og det er faktisk ikke første gang, at Tobias Guldstrand bruger sin juleaften på at agere julemand til fordel for børn med kræft. Han gjorde det også sidste år, og her lykkedes det ham at rejse 82.500 SEK til Barncancerfonden.

- Det var rigtig sjovt sidste år, og reaktionerne har da også kun været positive. Det er virkelig en vidunderlig dag fyldt med glæde, forventning og en masse kærlighed, siger han.

Hvis du har lyst til at vise din støtte til Tobias Guldstrands arbejde som julemand, så kan du indbetale et bidrag på hans personlige indsamling på Team Rynkeby – God Morgons website


Foto: Anders Larsson.

Tilbage

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram