Team Rynkeby Søhøjlandet og Fitness World afholder stor bike- og danseevent i Silkeborg

Lørdag den 5. marts afholder rytterne fra Team Rynkeby Søhøjlandet både bike- og danseevent i Fitness World Papirfabrikken i Silkeborg for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

I starten af marts afholder velgørenhedscykelrytterne fra Team Rynkeby Søhøjlandet bike- og danseevent i samarbejde med Fitness World Papirfabrikken i Silkeborg, hvor der skal henholdsvis køres og danses penge ind til kritisk syge børn via Børnecancerfonden.

Til bike-eventet den 5. marts venter der de tilmeldte tre svedige og underholdende timer, hvor Fitness Worlds topmotiverede instruktører står klar til at guide motionisterne igennem forskellige blokke og tempi. Det koster 300,- plus gebyrer at deltage i bike-eventet, hvor overskuddet går direkte til Børnecancerfonden. Der vil desuden være mulighed for at vinde fede lodstrækningspræmier i løbet af arrangementet.

Danseeventet varer 1,5 timer, hvor såvel nydansere som rutinerede dansere kan være med. Her står Mette Vogelius, som har mere end 11 års erfaring som danseinstruktør, klar til at sørge for, at alle tilmeldte har en vaskeægte dansefest. Arrangementet koster 100,-, og al overskud går til Børnecancerfonden. Der vil efter eventet blive trukket lod på billetten om en række sponsorgaver. 

- Vi glæder os til i samarbejde med Fitness World at afholde henholdsvis bike- og danseevent, fordi vi på denne måde kan være med til at samle ekstra penge ind til Børnecancerfonden. Der er stadig ledige pladser på begge hold, og derfor håber vi, at endnu flere cykelglade og danseglade mennesker har lyst til at støtte op om begge arrangementer. Vi garanterer nogle hyggelige timer med høj kalorieforbrænding og gratis is til alle deltagere fra Okkels Is, fortæller Simon Lyng, som er medlem af styregruppen på Team Rynkeby Søhøjlandet.

Begge events finder sted den 5. marts i Papirfabrikken 22 i Silkeborg

Du kan læse mere og tilmelde dig bike-eventet her

Du kan læse mere og tilmelde dig danse-eventet her