Ølsalg resulterer i kæmpe check til Børnecancerfonden

Team Rynkeby har solgt hele 23.665 gaveæsker med Fur-øl. Det resulterer nu i en samlet donation på 1.253.116 kroner til Børnecancerfonden.

I knap otte uger har deltagerne på Team Rynkeby knoklet med at sælge gaveæsker med tre særlige Fur-øl, der er skabt specielt til Team Rynkeby.

Salgsarbejdet er nu formelt afsluttet, og øllene skal nu blot bringes ud til alle de mennesker, der den seneste tid har støttet den gode sag ved at købe øllene.

Noget tyder dog på, at leveringen af øllene også kan give Team Rynkeby-deltagerne sved på panden. Velgørenhedscykelholdet har nemlig solgt ikke mindre end 23.665 gaveæsker, hvilket resulterer i en donation til Børnecancerfonden på hele 1.253.116 kroner.

Resultatet glæder Bjørn Kristen Jensen, der er en af initiativtagerne til projektet.

- Der er blevet lagt hundredvis af timer i dette projekt, men der er kommet tusind gange så meget kærlighed igen. Jeg er virkelig taknemlig over, at så mange mennesker har bakket op om vores idé og har hjulpet med at gøre det til en kæmpe succes, siger han.

Tæt samarbejde

Team Rynkeby-øllene er blevet til i et samarbejde mellem Fur Bryghus og Designskolen Kolding, og de tre øl, som gaveæsken består af, har fået navnene ’Livet’, ’Eventyret’ og ’Viljen’. Det er tre ord, der er vigtige elementer i Team Rynkeby-projektet.

- Vi har forsøgt at indramme hele Team Rynkeby-projektet i tre øl og med hjælp fra Fur Bryghus og Designskolen Kolding, er vi kommet flot i mål. Vi har fået tre virkelig velsmagende øl, som samtidig er pakket ind i et fantastisk flot og stilrent design. Jeg håber, at de kommer til at sætte lidt gang i samtalen, når de bliver sat på påskebordet inden længe, siger Bjørn Kristen Jensen.

Måske ny tradition

LEV-serien er hovedsageligt solgt via Team Rynkeby-deltagerne eget netværk, men enkelte dagligvarebutikker og specialforretninger har også taget dem ind i deres sortiment for at støtte den gode sag.

Det er anden gang, at Team Rynkeby sælger Fur-øl i den gode sags tjeneste, og står det til Team Rynkeby Fondens danske landechef, Jesper Bjerg, må det gerne blive en tilbagevendende begivenhed.

- Der er blevet brugt mange timer på det, men resultatet har også været derefter. Vi kan være utrolig stolte af det arbejde, der er blevet lagt på tværs af hold og landsdele, og jeg håber rigtig meget, at vi kan gentage projektet igen næste år, siger han.

- Det er Team Rynkeby Vestjylland, der har været motoren i det her projekt, og jeg kan ikke rose dem nok for det fantastiske arbejde, de har sat i gang. Og så er det også bare fantastisk at se, hvordan de øvrige hold har grebet idéen og støttet op om deres holdkammerater i vest. Det er holdånd i høj klasse, siger Jesper Bjerg.