I KPMG står vi sammen om at støtte Team Rynkeby

KMPG er platinsponsor af Team Rynkeby.

I KPMG har vi et sæt af værdier, som skal repræsentere måden, vi opererer på. To af disse værdier er together, for better – at stå sammen for det bedre. De værdier passer utroligt godt sammen med alt hvad Team Rynkeby står for, og derfor er vi stolte af at sponsorere holdene for 5. år i træk, da vi hermed kan være med til at gøre en forskel for alvorligt syge børn. Derfor er vi også glade for, at vi, i år, har opgraderet vores sponsorskab ved at blive platinsponsor, da det er vigtig for KPMG at gøre en forskel og at være med til at gøre verden til et bedre sted, især i vores lokalmiljø og i vores samfund.

Blandt vores medarbejdere skaber vores støtte til holdene også stor stolthed. I 2022 er vores bestyrelsesforkvinde, Anja Bjørnholt Lüthcke, sågar selv en del af Team Rynkebys hold i Nordsjælland for femte år i træk - og hun har endda cyklet hele vejen til Paris i 2018 og 2019.

Om KPMG

KPMG er en del af et globalt netværk med 154 uafhængige revisions- og rådgivningsvirksomheder. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, der omfatter alt fra private virksomheder over globale koncerner til offentlige organisationer, for at hjælpe dem med at udnytte forretningsmæssige muligheder gennem vores brede vifte af ydelser inden for rådgivning, skat og revision. Vi er på forkant med den teknologiske udvikling, og vi udnytter vores viden og evner på tværs af hele det globale KPMG-netværk med henblik på at hjælpe vores kunder med at innovere, vokse hurtigere og vinde over konkurrenterne.

Kunderne vælger KPMG på grund af vores høje grad af integritet, kvalitet og kernekompetencer på tværs af landegrænser. I Danmark er vi over 700 medarbejdere og partnere der med dyb indsigt i det danske marked udfordrer vanetænkning i branchen i den måde, hvorpå vi leverer værdi til vores kunder.