Rekord mange ansøgere til Team Rynkeby
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Presse - 23-08-2017

Rekord mange ansøgere til Team Rynkeby

Rekord mange cykelmotionister ønsker at blive en del af næste års Team Rynkeby-hold. Det står klart, efter Team Rynkeby i weekenden lukkede for ansøgninger til næste års tur til Paris.

Hele 3.200 personer har tilkendegivet, at de ønsker at være en del af Team Rynkeby, når velgørenhedscykelholdet næste sommer cykler til Paris for at samle penge ind til alvorligt syge børn.

Det er det højeste antal ansøgere, der nogensinde har været til Team Rynkeby og en fremgang på godt 10 procent i forhold til sidste år.

- Det er utrolig positivt for projektet, at vi nu på 17. år kan blive ved med at øge interessen. Projektet udvikler sig hele tiden, og vores lokale hold er gode til at engagere lokalsamfundet – hele vores idé om at gøre noget godt for sig selv, mens man gør noget godt for andre virker fortsat meget tiltalende på rigtig mange mennesker, siger Carl Erik Dalbøge.

Optager 1.900 ryttere
Selvom Team Rynkeby henover sommeren har udvidet fra 44 til 48 lokale hold i seks lande, så erkender Team Rynkeby-direktøren, at der ikke bliver plads til alle ansøgere.

- Vi forventer, at vi får plads til omkring 1.900 cykelryttere den kommende sæson, så i nogle områder kommer vi til at skuffe en del ansøgere, mens vi i andre områder godt kunne bruge lidt flere ansøgere, siger Carl Erik Dalbøge.

Alle ansøgere får svar på deres ansøgning den 5. september, og alle 48 hold er endeligt udtaget i inden 1. oktober – hvorefter sæsonen for alvor går i gang.

- De nye deltagere går nogle hektiske måneder i møde, hvor vi først og fremmest skal ud og engagere en masse potentielle sponsorer – ligesom vi også hurtigt skal i gang med at rekruttere skoler til Team Rynkeby Skoleløbet, der afvikles på skoler i hele Norden fredagen før påskeferien. Det er to af vores helt store aktiviteter her i efteråret, som alle nye deltagere skal engagere sig i, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkebys tur til Paris afvikles næste år fra den 30. juni til den 7. juli 2018.

Tilbage

Team Rynkeby News

Team Rynkeby producerer løbende nyhedsindslag til Facebook. Se alle indslag her.

Se nyhedsindslag

Kommende events

Se hvilke events, som Team Rynkebys lokale hold afholder den kommende tid.

Køb billet

Platinum Sponsors

Følg vores tur på Instagram