Team Rynkeby Holbæk

3 kendetegn for holdet

Fællesskab

Vi nyder hinandens selskab, både når vi sidder på cyklen og når vi er i mål!

Børnene

Formålet, at hjælpe børnene, er den motor, der driver vores træning og vores team!

Træning

TEAM = Tilsammen Evner Alle Mere

Mød Team Manageren

Mit navn er Tine Bjerregaard. Jeg har været med på Team Rynkeby Holbæk siden 2014, hvor holdet startede, og jeg har været holdkaptajn i 8 år. Jeg har cyklet 6 gange til Paris, og 2 gange rundt i Danmark.

Jeg elsker at cykle, og brænder for projektet med at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familie – Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Børn fortjener et godt liv. De skal kunne løbe og lege. Idéen med at gøre noget godt for andre, mens man gør noget godt for sig selv er derfor ikke mindre end fantastisk.

Hele processen fra holdet udtages til vi står i Paris er fyldt med oplevelser for livet. Det at være en del af fællesskabet og opleve den holdånd, der bliver skabt på en sådan rejse, er guld værd. Det er i allerhøjeste grad værd at trække i GULT for.

Jeg håber, at vi ses i 2023, hvor Team Rynkeby Holbæk fejrer 10 års jubilæum. Kontakt mig ved yderligere spørgsmål på bjerregaardtine@gmail.com eller 51365568

Hvorfor vi gør det?

”Kan vi sejle kajak sammen, kan vi vel også cykle til Paris sammen”, sagde min gode ven til mig - og sådan startede det!

Mit navn er René og jeg kører på Team Rynkeby Holbæk for fjerde år i træk. Det er en fantastisk oplevelse at køre for en god sag – hjælp til kritisk syge børn – samtidig med at være en del af et helt unikt fællesskab. Og som bonus at få bygget ens egen kondition godt op.

At køre på holdet kræver både tid og seriøs træning. Dagens træningstur gik eksempelvis rundt i ”Odsherreds alper”. 150 km i regnvejr! Men diamanterne i benene er kommet af de sidste måneders træning. – Og de diamanter skal bringe mig til Paris, hvor jeg glæder mig til igen at juble sammen med mine holdkammerater ved Eiffeltårnet: ”Vi gjorde det sq”. - Var det noget for dig?

Mit navn er Jesper. Min interesse for Rynkeby startede tilbage i 2015, da jeg var i Paris for at tage imod min far, Peter, som kørte turen for første gang. Jeg kunne lide den gode stemning, der var på holdet, så det, sammen med det rigtige gode formål, gjorde at jeg meldte mig til serviceteamet på Team Rynkeby Holbæk og i år tager jeg min 7. Tur.

Vil du med?

Gå til tilmeldingssite
Gå til tilmeldingssite

Praktisk information

Træning

Team Rynkeby Holbæk træner oftest i og omkring Holbæk, men vi tager også gerne til bakkerne i Odsherred.

Hvert år har vi en tur til Hallandsåsen i Sverige, en bakketur i Vejle samt en weekend tur med overnatning.

Vi starter op allerede i oktober, når et nyt hold er sat, hvor vi træner søndage på landevej. Herefter og hele vinteren foregår træningen indendørs med spinning og styrketræning og i marts/april opstartes så udendørstræningen op. Vi træner min to gange om ugen, en hverdag og en dag i weekenden.

Henover foråret intensiveres træningen med ekstra dage i weekends og helligdage og for at få overskud på vejen til Paris, så forventes det at man udover fællestræning også træner lidt på egen hånd.

Vigtige datoer

Vi kører prolog når vi drager afsted mod Paris.

For alle interesserede.

19. september 2022: Nettotrup-møde 

Vores store event er Team Rynkeby skoleløb, hvor vi sammen med nærliggende skoler arrangeres skoleløb for at samle penge til kritisk syge børn. Alle i vores team deltager aktivt sammen med børnene på de skoler, der deltager.

Støttet af

Nedenstående sponsorer støtter Team Rynkeby Holbæk

Følg os på de sociale medier

Lokal kontaktperson

Tine Bjerregaard

Team Manager

holbak@team-rynkeby.com

+4551365568