Team Rynkeby

Vi er Team Rynkeby

2.562 deltagere

Team Rynkeby består i 2022 af 2.026 motionscykelryttere og 538 service crew fordelt på 62 lokale hold i 9 lande.

4.500 sponsorer

I 2022 havde vi mere end 4.500 sponsorer, som bidrog med enten penge eller naturalier til projektet.

77,9 mio. kr.

I 2022 donerede vi 77,9 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme.

Lær os at kende

Organisationen

Team Rynkeby drives af Team Rynkeby Fonden.

Læs mere om organisationen

Vi støtter

Team Rynkeby støtter børn med kritisk sygdom.

Læs om vores mærkesager

Event

Vi arrangerer løbende events, som er med til at støtte det gode formål. 

Se events her

Vi har en klar mission

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002, da 11 motionscykelryttere med tilknytning til den danske juiceproducent Rynkeby Foods A/S besluttede sig for at cykle til Paris for at se afslutningen på Tour de France.

Rynkeby Foods var hovedsponsor for turen, men andre virksomheder bakkede også op. Faktisk var deltagerne på historiens allerførste Team Rynkeby-hold så gode til at skaffe sponsorater, at der var 38.000 DKK i overskud, da holdet returnerede til Danmark en god uge senere.

Pengene donerede Team Rynkeby til børnekræftafdelingen på Odense Universitetshospital, og en tradition var født.

Pengene går til børn med kritiske sygdomme

Igennem det meste af et år skal deltagerne ikke alene blive i stand til at cykle de godt 1.200 km til Paris – de forpligter sig også til at gøre en indsats for at rejse penge til børn med kritisk sygdom.

Alle deltagere på Team Rynkeby dækker egne udgifter til cykel, cykeludstyr og turen til Paris, mens projektets centrale omkostninger dækkes i fællesskab af Eckes-Granini, via sine varemærker Rynkeby, God Morgon, hohes C, granini og de indsamlede midler. I Danmark støtter Team Rynkeby to organisationer; Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

I 2023 donerede Team Rynkeby 68,4 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme - heraf gik de 26,9 mio. DKK til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

Team Rynkebys donationer