Team Rynkeby skoleløbet

Betal dit sponsorat her
Betal dit sponsorat her

Børn løber for børn

I Team Rynkeby Skoleløbet / Børneløbet løber børn fra Danmark, Sverige, Norge og Finland til fordel for børn med kritiske sygdomme.

Hvornår?

I Danmark løber børnene fredag den 2. maj 2025. Se hvad de siger til det

Derfor gør vi det

Vi støtter Børnelungefondens livsvigtige arbejde.

Dem løber vi for

Vi levet et godt, men anderledes liv

LÆS NYHED

Søskendepar er hårdt ramt af astma

Læs nyhed

Livet i skyggen af lungesygdom: “Vi ved ikke, hvad Asta fejler?”

Læs nyhed

6 mio. kr. indsamlet til Børnelungefonden

Hvert år løber børn landet over for børn med lungesygdomme i Team Rynkeby Skoleløb og Børneløb. Indsamlingen går til Børnelungefonden.

Mere end 100.000 danske børn lider af en lungesygdom. Det svarer til, at der i gennemsnit sidder to i hver klasse med en eller anden form for lungesygdom. 

Når børn løber for børn til Team Rynkeby Skole- og Børneløb, samler de penge ind til at hjælpe lungesyge børn i Danmark gennem Børnelungefondens arbejde. I 2023 alene blev det til 6 millioner kr. 

LÆS MERE
Det er gratis for skoler og institutioner at deltage i Team Rynkeby Skoleløbet. Inden løbet sørger Team Rynkeby Fonden for, at institutionerne modtager alle de materialer, som er nødvendige for, at institutionerne kan gennemføre løbet. Team Rynkeby Fonden håndterer desuden alle sponsorater via elektronisk pengeoverførsel uden om institutionerne (via MobilePay eller via Team Rynkebys website).

Kontakt

Natasja Rosendahl

Schoolrun Manager Danmark

Schoolrun@team-rynkeby.com

+45 23 67 67 87