Organisation

Vi er Team Rynkeby

2.562 deltagere

Team Rynkeby består af 2.349 motionscykelryttere og 505 service personer fordelt på 66 lokale hold i 8 lande samt et internationale hold.

4.500 sponsorer

I 2023 havde vi mere end 4.500 sponsorer, som bidrog med enten penge eller naturalier til projektet.

68,4 mio. kr.

I 2023 donerede vi 68,4 mio. DKK til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme.

Om Team Rynkeby organisationen

Team Rynkeby drives af Team Rynkeby Fonden, der er organiseret på følgende måde.

Team Rynkeby Fonden består af en bestyrelse med otte medlemmer: Mark Hemmingsen (bestyrelsesformand), CEO i Rynkeby Foods, Peter Frank Andersen (næstformand), Magnus Berndtsson, General Manager i Eckes-Granini Sweden, Torsten Fröhlich, Director Controlling i Eckes-Granini Group GmbH, Juha Helokoski, General Manager i Eckes-Granini i Finland, Morten Nielsen, Commercial Director Retail i Rynkeby Foods og Heidi Frederikke Sigdal, Journalist.

Se Team Rynkeby Fondens vedtægter

Team Rynkebys ledelse varetages af Team Rynkeby Fondens CEO sammen med en Country Manager i hvert af de lande, Team Rynkeby er repræsenteret i. Det er typisk Country Manageren, som styregrupperne og deltagerne i de enkelte lande har den løbende kontakt til.

Team Rynkeby Fonden består desuden af en CFO, som er ansvarlig for projektets økonomi, en Accounting Assistant, som varetager fakturering af sponsorer mm., samt en administrativ support-funktion, der blandt andet står for it-support over for deltagerne.

Hvert hold ledes af en Team Manager (holdkaptajn) sammen med en Steering Committee (styregruppe) bestående af en række deltagere med forskellige kompetencer. På hvert hold er der desuden en række nøglepersoner med ansvar for blandt andet økonomi, sponsorer, PR og service – disse personer kan udgøre holdets Steering Commitee (men behøver ikke gøre det). 

Team Rynkebys lokale hold har desuden tilknyttet et netværk bestående af forhenværende deltagere. Netværket hedder Team Rynkeby Cycling Club og ledes af en TRCC Manager, som den lokale Team Manager (holdkaptajn) udpeger for et år af gangen i samarbejde med Country Manageren i det pågældende land.

Organisationsdiagram