Dansk

Alperne - Paris

Hvordan adskiller Alperne-Paris sig fra den klassiske tur?

Alpe-holdene starter turen til Paris i Alperne. Det giver tre dage med masser af højdemeter over nogle af de mest legendariske bjerge. Herefter kører holdene ud af Alperne og fortsætter til Paris, hvor de ankommer samtidigt med de øvrige Team Rynkeby-hold fra Europa.

Hovedparten af træningen og møderne sker IKKE som fælles fysiske møder, men sker lokalt eller digitalt. Enten alene eller i mindre grupper.

Deltageromkostningerne på alpeholdene vil være højere, da der vil være ekstra rejseomkostninger til fællesarrangementer og til afgangsbyen for ”Trip to Paris”.

På Alpe-holdene er det en forudsætning at du har erfaring med at cykle på racercykel og en vis fysisk form (= ikke for nybegyndere).

Alpe holdene er tilgængelige for alle, så du skal være indstillet på at kommunikationen kan foregå på engelsk, da det forventes at blive internationale teams. Så det er en forudsætning at du kan kommunikere på engelsk.

Team Rynkeby Galibier og Team Rynkeby Alpe d'Heuz

De to danske alpehold cykler i de franske alper

I videoen kan du se de to danske alpeholds tur i nogle af de mest berømte alper i Frankrig

SÅDAN ANSØGER DU

  • Ansøgningsfrist: Indsend din ansøgning senest 31. august 2023. Du vil senest få svar på din ansøgning 7. september 2023.
  • Alpe-holdene cykler til Paris samtidigt med de øvrige hold 29. juni til 6. juli 2024
  • Du kan ansøge om deltagelse som enten rytter eller serviceperson
  • Der vil være et begrænset antal pladser på Alpe-holdene, så skriv gerne i din ansøgning, hvis du ønsker at komme i betragtning på et klassisk team, såfremt du ikke får en plads.
  • Prisen for at deltage som rytter på Alperne-Paris i sæson 22/23 var ca. 21.853 DKK (inkl. cykel, cykeltøj, hoteller med delte dobbeltværelser og halvpension). Dertil kommer udgifter til flytransport fra Danmark til Geneve samt bustransfer videre til Bourg d'Oisans ved Alpe d'Huez. Prisen er eksklusiv hjemtransport fra Paris og cykelhjelm. For servicepersoner var prisen i sæson 22/23 ca. 4.100 DKK (inkl. hoteller med delte dobbeltværelser og halvpension)
Tilmelding er for sæson 23/24 er åben

Udfyld formularen

Denne formular er til deltagelse på de danske alpehold

Vest for Storebælt

Ansøg

Øst for Storebælt

Ansøg

Vil du deltage på et internationalt alpehold?

  • Der findes både flere danske alpehold og et internationalt alpehold. Ønsker du at ansøge på det danske hold, ansøges nedenfor. Ønsker du at ansøge på det internationale hold, skal du følge nedenstående link.