Team Rynkeby 100

Hvordan adskiller Team Rynkeby 100 sig fra den klassiske tur?

Team Rynkeby 100 fungerer stort set som de klassiske hold – der er bare den forskel, at turen til Paris starter i Normandiet og på vej derned besøger vi den legendariske Mur de Huy i Belgien, som man kan cykle op af og derefter kører vi i bus videre til startbyen Bayeux. Den daglige rute bliver 100 km rundt i det smukke franske landskab krydret med kulturelle oplevelser. Holdet ankommer til Paris samtidigt med de øvrige Team Rynkeby hold fra Europa.

Deltageromkostningerne vil være højere, da der vil være ekstra rejseomkostninger til fællesarrangementer og til afgangsbyen for ”Trip to Paris”.

Ingen træningsture kommer til at overstige 100 km og træningen tager udgangspunkt i Østjylland.

Få en oplevelse for livet

SÅDAN ANSØGER DU

  • Ansøgningsfrist: Indsend din ansøgning senest 1. september 2022. Du vil senest få svar på din ansøgning 8. september 2022.
  • Team Rynkeby 100 cykler til Paris samtidigt med de øvrige hold 8. - 15. juli 2023
  • Du kan ansøge om deltagelse som enten rytter eller serviceperson og være indforstået med, at møder og fællestræning foregår med udgangspunkt i Østjylland
  • Der vil være et begrænset antal pladser på Team Rynkeby 100, så skriv gerne i din ansøgning, hvis du ønsker at komme i betragtning på et klassisk Team Rynkeby hold, såfremt du ikke får en plads
  • Prisen for at deltage som rytter på Team Rynkeby 100 er 21.853 DKK (inkl. cykel, cykeltøj, hoteller med delte dobbeltværelser og halvpension). Dertil kommer udgifter til transport fra Danmark til Frankrig samt bustransfer videre til startbyen. Prisen er eksklusive hjemtransport fra Paris og cykelhjelm. For servicepersoner er prisen 4.100 DKK (inkl. hoteller og forplejning)
Tilmelding er for sæson 23/24 er åben

Udfyld formularen

Ansøg her
Ansøg her