Team Rynkeby 100

Hvordan adskiller Team Rynkeby 100 sig fra den klassiske tur?

Team Rynkeby 100 fungerer stort set som de klassiske hold – der er bare den forskel, at træninger og turen til Paris er lidt kortere end på de klassiske hold. Fordi cykelruterne er kortere er der mere tid til kulterelle oplevelser på turen til Paris. Holdet ankommer til Paris samtidigt med de øvrige Team Rynkeby hold fra Europa.

Deltageromkostningerne vil være højere, da der vil være ekstra rejseomkostninger til fællesarrangementer og til afgangsbyen for ”Trip to Paris”.

Træningen tager udgangspunkt i enten Østjylland eller Sjælland.

Få en oplevelse for livet

SÅDAN ANSØGER DU

  • Ansøgningsfrist: Deadline for ansøgningsfrist var den 31. august 2023. Ved spørgsmål kontakt det lokale holds Team Manger.
  • Du vil senest få svar på din ansøgning 7. september 2023.
  • Team Rynkeby 100 cykler til Paris samtidigt med de øvrige hold 29. juni til 6. juli 2024
  • Du kan ansøge om deltagelse som enten rytter eller serviceperson og være indforstået med, at møder og fællestræning foregår med udgangspunkt i enten Østjylland eller Sjælland. 
  • Der vil være et begrænset antal pladser på Team Rynkeby 100, så skriv gerne i din ansøgning, hvis du ønsker at komme i betragtning på et klassisk Team Rynkeby hold, såfremt du ikke får en plads
  • Prisen for at deltage som rytter på Team Rynkeby 100 i sæson 23/24 er 23.550 DKK (inkl. cykel, cykeltøj, hoteller (minimum 3 stjerner med overnatning i twin/double værelser, alternativt 3-personers eller 4-personers værelser med halvpension).
    Dertil kommer udgifter til transport fra Danmark til Frankrig samt bustransfer videre til startbyen. Prisen er eksklusive hjemtransport fra Paris og cykelhjelm. For servicepersoner i sæson 23/24 er prisen 4.100 DKK (inkl. hoteller og halvpension)
Tilmelding for sæson 23/24 er åben

Udfyld formularen

Denne formular er til deltagelse på Team Rynkeby 100. Når du har udfyldt formularen og trykket "Save application", har du indsendt din ansøgning om at deltage i Team Rynkeby.

Vest for Storebælt

Ansøg

Øst for Storebælt

Ansøg