Mit navn er Michael Strøm Corfixen, er 60 år, familiefar til 5 dejlige børn i alderen 11 år til 34 år og har siden 1999 boet i Gudme på det dejlige Sydfyn.


Det er 9. gang jeg cykler med Team Rynkeby Odense, men første gang som holdkaptajn – en rolle som jeg er meget ydmyg overfor, men også stolt at blive tiltroet opgaven. Sammen med styregruppen vil vi gøre alt for at vi alle får en fantastisk tur til Paris.


Grunden til at jeg cykler for Team Rynkeby er et stort ønske om at hjælpe børn og deres familier med at komme igennem en svær tid med kritisk sygdom samt at forskere får bedre muligheder for at finde løsninger til bekæmpelse af kræft og perioden efter endt behandling da denne ofte giver følgevirkninger. Derudover er det at cykle med Team Rynkeby en super kombination af motion, socialt samvær, masser af smil og selvfølgelig ikke mindst den vigtige indsamling af penge til Børn med kritiske sygdomme.

 

Vores idealer er:

  • En rynke hjælper altid en rynke
  • Alle ud og alle hjem


Mit største ønske for TRO2023 er at hele holdet kommer sikkert frem til Paris samt at vi selvfølgelig sammen får samlet rigtig mange penge ind så vi igen kan bidrage med et stort beløb, gerne større end beløbet vi så i Paris selvom det også er super flot, til Børn med kritiske sygdomme.

 

SAMMEN GØR VI EN STOR FORSKEL!


Ønsker du at vide mere om Team Rynkeby Odense er du meget velkommen til at kontakte mig på mobil 30910069.