Sponsor

Støt Team Rynkebys mission
Støt Team Rynkebys mission

Støt Team Rynkebys mission

En styrke for børnene

Vi cykler for at samle penge ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden, som især støtter forskning.

Livsvigtig forskning

Med 2.854 deltagere i ryggen arbejder fonden for at sikre, at ingen børn i fremtiden skal dø af kræft.

Udbredt kendskab

Team Rynkeby bringer kendskab til Børnecancerfonden og Børnelungefonden ud i hele landet og giver dem muskler.

Vi har cyklet 22 år i den gode sags tjeneste

Et vigtigt element i Team Rynkebys arbejde, er at indsamle penge til organisationer, som støtter børn med kritiske sygdomme. Pengene indsamles blandt andet via sponsorater fra velvillige virksomheder.

Ved afslutningen af sæson 2023 kunne Team Rynkeby med hjælp og støtte fra vores mange sponsorer sende 68.410.396 DKK af sted til de organisationer, som støtter børn med kritiske sygdomme i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Schweiz, Tyskland og Belgien.

Når de 66 hold til sommer starter turen til Paris, er det igen med den gule trøje fyldt med logoer og med en lang række sponsorer i ryggen. 

Team Rynkeby er drevet af frivillighed, hvilket betyder, at vi får sponsoreret en stor del af de fornødenheder, som vi har brug for på turen. Blandt andet biler, brændstof, mad og drikkevarer. Deltagerne betaler selv for cykel, tøj samt hotel.

"Det er enormt glædeligt, at overlevelsen for børn med kritiske sygdomme bliver ved med at stige. Det fortæller mig, at vores støtte fortsat gør en forskel for børnene, men arbejdet for syge børn er på ingen måde færdigt. Vi er meget glade for at vi, med Eckes-granini i ryggen, kan donere indtægter fra vores tur til Paris"

Solvejg Lauridsen, General Manager i Team Rynkeby Fonden

Bliv sponsor af Team Rynkeby

Bliv sponsor
Bliv sponsor

Nye sponsorer

At støtte Team Rynkeby giver respekt og anerkendelse hos kunder og leverandører og stolthed blandt medarbejdere. I 2021 havde vi 6.500 sponsorer i ryggen. Der kommer hele tiden nye til.

Kontakt

Steffen Juncker

Country Manager Danmark

stju@team-rynkeby.com

+45 29 83 80 39