Billedet viser Team Rynkeby deltager i omfavnelse efter turen til Paris

Sponsor

Støt Team Rynkebys mission
Støt Team Rynkebys mission

Støt Team Rynkebys mission

En styrke for børnene

Vi cykler for at samle penge ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden, som især støtter forskning.

Livsvigtig forskning

Med 2.562 deltagere i ryggen arbejder fonden for at sikre, at ingen børn i fremtiden skal dø af kræft.

Udbredt kendskab

Team Rynkeby bringer kendskab til Børnecancerfonden og Børnelungefonden ud i hele landet og giver dem muskler.

Mere end 20 år i den gode sags tjeneste

Et vigtigt element i Team Rynkebys arbejde er at rejse penge til organisationer, der støtter børn med kritiske sygdomme. Pengene indsamles blandt andet via sponsorater fra velvillige virksomheder.

I 2021 havde Team Rynkeby mere end 6.500 sponsorer, som bidrog med enten penge eller naturalier til projektet. Det betød, at Team Rynkeby kunne donere hele 72,4 mio. DKK til organisationer, som støtter børn med kritiske sygdomme i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Schweiz, Tyskland og Belgien.

Team Rynkeby er drevet af frivillighed, hvilket betyder, at vi får sponsoreret en stor del af de fornødenheder, som vi har brug for på turen. Blandt andet biler, brændstof, mad og drikkevarer. Deltagerne betaler selv for cykel, tøj samt hotel.

"Det er enormt glædeligt, at overlevelsen for børn med kritiske sygdomme bliver ved med at stige. Det fortæller mig, at vores støtte fortsat gør en forskel for børnene, men arbejdet for syge børn er på ingen måde færdigt. Vi er meget glade for at vi, med Eckes-granini i ryggen, kan donere indtægter fra vores tur til Paris"

Solvejg Lauridsen, General Manager i Team Rynkeby Fonden

Bliv sponsor af Team Rynkeby

Bliv sponsor
Bliv sponsor

Nye sponsorer

At støtte Team Rynkeby giver respekt og anerkendelse hos kunder og leverandører og stolthed blandt medarbejdere. I 2021 havde vi 6.500 sponsorer i ryggen. Der kommer hele tiden nye til.

Kontakt

Steffen Juncker

Country Manager Danmark

stju@team-rynkeby.com

+45 29 83 80 39