LaserTryk.dk har været guldsponsor for Team Rynkeby siden 2018 og platinsponsor siden 2020

Direktør for LaserTryk.dk, Esben Mols Kabell, har selv af flere omgange været i cykelshortsene og cyklet de 1.350 km med det østjyske team til Paris. Det siger noget om vores passion for at hjælpe med at indsamle penge til Børnecancerfonden.

Hos LaserTryk.dk er vi stolte af at kunne gøre en forskel. Vi ser en stor glæde - for både LaserTryk.dk og vores medarbejdere - i at gå forrest og støtte det europæiske velgørenhedscykelhold, Team Rynkeby, og indsamle penge til fordel for børn med kritiske sygdomme.

LaserTryk.dk er Skandinaviens største grafiske virksomhed, der tilbyder alt inden for tryksager og innovative it-løsninger.

Vi har stor fokus på at levere miljøvenlige produkter og produktion til markedets skarpeste priser. Vores kundeservice i verdensklasse rådgiver over 100.000 aktive erhvervskunder, og vores 30.000 kvm produktion håndterer over 500.000 individuelt producerede trykopgaver hvert år.

Vi består af mere end 700 medarbejdere fordelt i flere afdelinger i Danmark, Sverige og Polen. Med en omsætning på 900 mio. er vi Danmarks største grafiske virksomhed.