I år er ledelsen på Team Rynkeby Vestsjælland delt ud på makkerparret Flemming Pedersen og Søren Egeskov, som i samarbejde med en styregruppe af ryttere sørger for at gøre ”Rynkeåret” 2023 til en uforglemmelig oplevelse for alle.

- Holdet træner primært fra Rynkebo i Høng, og den centrale placering gør, at der er ryttere fra det meste af Vestsjælland. Holdet træner om søndagen i efterårsmånederne – indtil vejret afholder rytterne fra at køre rundt på de vestsjællandske veje. Efterårstræningen skiftes herefter ud med vintertræning, som kan bestå af styrketræning, spinning eller mountainbike-ture, indtil forårsopstarten til marts. Frem mod afgangen til Paris er der to ugentlige træninger, lyder det fra Flemming Pedersen.

- I år vil vi sætte et særligt fokus på de sponsorer, der ønsker at støtte Team Rynkeby Vestsjælland. Vi er godt klar over, at mange virksomheder (og private) står i en krisetid med høje priser på el, gas og brændstof, så sponsorerne skal virkelig kunne mærke, at vi påskønner deres hjælp, forklarer Søren Egeskov.

I 2023 er der afgang mod Paris i uge 28 – fra fredag den 7. juli til lørdag den 15. juli.