Hvad går pengene til?

Siden det første Team Rynkeby-hold satte sig i sadlen og cyklede mod Paris, er det lykkedes Team Rynkeby deltagerne at samle over 600 millioner DKK ind til børn med kritiske sygdomme på tværs af Europa. Heraf er over 300 millioner DKK samlet ind i Danmark over de 22 år, som projektet har eksisteret. Pengene doneres til de lokale samarbejdsorganisationer, der arbejder for at hjælpe kritiske syge, hvor de først og fremmest bliver øremærket til forskning. Her i Danmark går de indsamlede midler til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

 

Alle deltagere på Team Rynkeby dækker egne udgifter, i form af cykel, cykeludstyr og turen til Paris, mens projektets centrale omkostninger dækkes i fællesskab af Eckes-Granini, via sine varemærker Rynkeby, God Morgon, hohes C, Granini og de indsamlede midler. Der anvendes maksimalt 12% af de indsamlede midler til administration. Det er for at sikre, at de indsamlede midler er med til at gøre en reel forskel der, hvor der er mest brug for dem.

Sådan samler vi penge ind

Trøjesponsorater
Spinningevents
Skoleløbet

Alle holdene laver en lang række forskellige indsamlingsaktiviteter, hvor pengene går til fordel for de udvalgte organisationer, der arbejder for de kritiske syge børn. Det er f.eks. salg af trøjesponsorater, salg af julekalendere, afholdelse af spinningevents og Team Rynkeby Skoleløbet der afholdes i samarbejde med skoler og institutioner i hele landet. Størstedelen af tiltagende er op til det enkelte hold at udvælge efter hvilke interesser og ressourcer holdene har.

Årsregnskaber og omkostningsbudget