[Virksomhedsnavn] støtter Team Rynkeby med [sponsoratniveau] for at hjælpe børn med kritiske sygdomme

[Virksomhedsnavn] har indgået en sponsoraftale med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der cykler til Paris fra d. 29 juni til 6. juli 2024. Team Rynkeby cykler til fordel for børn med kritiske sygdomme.

Til sommer sætter 2.349 Team Rynkeby-ryttere sig i sadlen for at tage turen til Paris for at samle penge ind til fordel for børn med kritisk sygdom. Foruden rytterne deltager 505 servicepersoner i projektet.

De indsamlede midler støtter Børnecancerfondens og Børnelungefondens livsvigtige arbejde for sygdomsramte børn og deres familier. En stor del af pengene indsamles via sponsorater fra velvillige virksomheder. Derfor har [virksomhedsnavn] også indgået et [platin- / guld- / sølv- / bronze- / team-]sponsorat med velgørenhedscykelholdet, som tager turen til Paris fra d. 29. juni til 6. juli 2024.

[Input til citat: Støtter op om et vigtigt formål, idet de indsamlede penge går til børn med kritiske sygdomme og deres familier via Børnecancerfonden og Børnelungefondens livsvigtige arbejde. Der er behov for at støtte op om og rette opmærksomhed til området for at kunne fortsætte den livsvigtige forskning].

[Fortsæt eventuelt med en sætning om, hvordan sponsoratet hænger sammen med virksomhedens værdier].

Hos Team Rynkeby Fonden er den danske landechef, Steffen Juncker, dybt taknemmelig over den støtte og opbakning de 23 danske Team Rynkeby-hold bliver mødt med, og han har også høje forventninger til velgørenhedsprojektet i den forestående sæson.

- Det er fantastisk at se, at så mange virksomheder fortsat involverer sig i vores arbejde for kritisk syge børn og deres familier. Vi tager hul på en spændende sæson, hvor vi byder velkommen til flere hold i flere lande, så vi håber at kunne skabe endnu et stort indsamlingsresultat og hjælpe endnu flere børn med kritisk sygdom og deres familier, siger Steffen Juncker.

Team Rynkeby består i år af 2.349 cykelryttere og 505 hjælpere fordelt på 66 hold fra otte lande samt et internationalt hold.
Gennem 22 år har Team Rynkeby indsamlet mere end 700 millioner kroner til børn med kritisk sygdom.