[Virksomhedsnavn] støtter Team Rynkeby

[Virksomhedsnavn] har indgået en sponsoraftale med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby, der cykler til Paris fra d. 8. til 15. juli 2023 til fordel for børn med kritisk sygdom.

Til sommer sætter 2.026 Team Rynkeby-ryttere sig i sadlen for at tage turen til Paris for at samle penge ind til fordel for børn med kritisk sygdom.

De indsamlede midler går til Børnecancerfondens og Børnelungefondens livsvigtige arbejde for sygdomsramte børn, hvor en stor del af pengene indsamles via sponsorater fra velvillige virksomheder. Derfor har [virksomhedsnavn] også indgået et [platin- / guld- / sølv- / bronze- / team-]sponsorat med velgørenhedscykelholdet, som tager turen til Paris fra d. 8. til 15. juli 2023.

[Input til citat: Støtter op om et vigtigt formål, idet de indsamlede penge går til børn med kritiske sygdomme og deres familier via Børnecancerfonden og Børnelungefondens livsvigtige arbejde. Der er behov for at støtte op om og rette opmærksomhed til området for at kunne fortsætte den livsvigtige forskning].

[Fortsæt eventuelt med en sætning om, hvordan sponsoratet hænger sammen med virksomhedens værdier].

Hos Team Rynkeby Fonden er den danske landechef, Tine Agertoft, dybt taknemmelig over den støtte og opbakning de 23 danske Team Rynkeby-hold bliver mødt med, og han har også høje forventninger til velgørenhedsprojektet i den forestående sæson.

- Det er fantastisk at se, at så mange virksomheder fortsat involverer sig i vores arbejde for kritisk syge børn og deres familier. Vi tager hul på en spændende sæson, hvor vi byder velkommen til flere hold i flere lande, så vi håber at kunne skabe endnu et stort indsamlingsresultat og hjælpe endnu flere børn med kritisk sygdom og deres familier, siger Steffen Juncker.

Team Rynkeby består i år af 2.026 cykelryttere og 538 hjælpere fordelt på 64 hold fra ni lande. Gennem 20 år har Team Rynkeby indsamlet 538 millioner kroner til børn med kritisk sygdom.