Aktiver dit sponsorat

Sponsoratet signalerer

Social ansvarlighed

Det styrker virksomhedens image at vise samfundssind inden for områder som menneskerettigheder, klima & miljø og kritisk syge børn.

Respekt og anerkendelse

Sponsoratet skaber respekt og anerkendelse hos kunder og leverandører og giver samtidig stolthed blandt medarbejdere.

Sådan kan I aktivere sponsoratet i jeres egen kommunikation

”Vi støtter Team Rynkeby"-banner
Hent sponsorbanneret og brug det i mailsignaturer eller indsæt det på jeres website, eksempelvis i footeren. Det er en nem måde at synliggøre sponsoratet til Team Rynkeby, Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Grafiske elementer
Hent grafisk materiale her, som I kan anvende i jeres egen markedsføring, blandt andet Team Rynkebys logo.

Pressebilleder
I må gerne bruge vores pressebilleder i jeres markedsføring. Vi har samlet et velvoksent galleri af smukke billeder af ildsjæle i aktion.

Facebook, Instagram & LinkedIn
Corporate Social Responsibility (CSR) er meget velegnet til sociale medier, men det kan være en god idé at dele budskabet op i flere dele, så I får maksimal fokus. I kan involvere jeres følgere i indsamlingen til Team Rynkeby og opfordre dem til at donere et beløb til Team Rynkebys lokale MobilePay-nummer. Få inspiration til et opslag på sociale medier her.

Professionel CSR-film
I samarbejde med Team Rynkebys videojournalist, Asger Jørgensen, har I mulighed for at få produceret en professionel CSR-film, hvor I kan fortælle, hvorfor I støtter Børnecancerfonden og Børnelungefonden gennem Team Rynkeby-projektet. Prisen er 7.500 kr. ekskl. moms og evt. transport fra København.

Nyhed, pressemeddelelse eller nyhedsbrev
Få inspiration til at skrive en nyhed om jeres støtte til Team Rynkeby i dette eksempel på en pressemeddelelse. Har I brug for yderligere input om projektet, kan I kontakte den danske country manager. 

Intern kommunikation
Husk også jeres interne kommunikationsplatforme såsom infoskærme/velkomstskærme og trykt materiale. Uanset størrelsen af sponsoratet giver det stolthed at være en del af noget stort.

Kontakt

Steffen Juncker

Country Manager Danmark

stju@team-rynkeby.com

+45 29 83 80 39