Her er designet på Team Rynkeby-tøjet for sæson 2021/2022

En bedre cykelbuks med nyudviklede elastiske seler og løse benvarmere er et par af de ændringer, som Team Rynkeby-rytterne får med tøjpakken i foråret 2022.

Designet på Team Rynkebys officielle team-tøj for den forestående sæson er nu på plads og klar til at være reklamesøjle for Team Rynkebys mange sponsorer, når de 2.246 cykelryttere i foråret bevæger sig ud på landevejene og viser deres engagement for børn med kritiske sygdomme.

Det designmæssige udtryk fra sidste sæson bliver videreført. I stedet har cykeltøjsleverandøren Xtreme fokuseret på at udvikle og forbedre cykelbuksen. Derudover introducerer Team Rynkeby for første gang et par løse overtræksvarmere til benene.

- Den nye Team Rynkeby-buks er produceret i samme velkendte lycra-tekstil, men med nye, mere elastiske seler, som er fremstillet af to materialer med perforeret elastikbånd foran samt et mesh-materiale i ryggen, der sørger for at holde bukserne på plads under brug, forklarer Jørgen H.K. Jepsen, General Manager for Team Rynkeby Fonden.

Dertil er buksen nederst udstyret med et behageligt og bredt 65 mm elastikbånd, som giver bedre plads samtidig med, at det holder buksen tæt til lårene.

- De nye bukser fås desuden med to forskellige bukseindlægsmodeller, som begge på forskellig vis har en høj densitet og er velegnet til langdistancecykling, siger han.

Cykeltrøjen kommer i Xtremes svedabsorberende og hurtigttørrende Rapid Dry-tekstil med fuld gennemgående lynlås foran, tre åbne baglommer og en lynlåslukket, fugtsikret baglomme, som er velegnet til nøgler, telefon og lignende. Trøjen er desuden udstyret med en praktisk silikonekant i bunden, som sikrer, at den til hver en tid bliver siddende, hvor den skal. Designet på trøjen bliver ændret med nye landemarkeringer på side samt ryg, og så har den en dynamisk og levende baggrund bestående af fire gule nuancer.

 

Pris og kvalitet skal hænge sammen

- Der er blevet foretaget nogle justeringer af cykeltøjet for, at vi kan sikre et endnu bedre produkt til vores deltagere, så de i den kommende sæson har nogle gode forudsætninger for at få en fantastisk oplevelse hele vejen igennem. Og her spiller det selvfølgelig en afgørende rolle, at tøjet er af god kvalitet, fortæller Jørgen H.K. Jepsen og understreger, at det er med vilje, at han ikke bruger ordet ”høj” kvalitet.

- Der findes i dag high-end cykeltøjmærker, men hvor en cykeltrøje eller et par bukser koster to-tre gange mere end den pris, vi betaler. Vi skal have et produkt, der kan bruges af alle og til en attraktiv pris, siger han.

Den samlede tøjpakke indeholder to kortærmede cykeltrøjer, to par cykelbukser, en vindvest, cykelhandsker, løse overtræksærmer og for første gang et par løse overtræksvarmere til benene.

Tøjet udleveres til Team Rynkeby-rytterne til foråret.

På billedet: Team Rynkeby trøjet forfra
På billedet: Team Rynkeby trøjet bagfra