Til undervisningen

Forløb op til Skoleløbet

Børnelungefonden har udarbejdet en række undervisningsmaterialer, du som lærer kan bruge som optakt til Team Rynkeby Skoleløbet.

Med materialerne kan du sammensætte dit eget kortere eller længere undervisningsforløb. Eleverne får viden om, hvordan det er at leve med en alvorlig lungesygdom, og hvordan elevernes støtte via Team Rynkeby Skoleløbet hjælper børnene og deres familier til en bedre hverdag.

Sådan kan I aktivere eleverne

Indskoling

Find undervisningsmateriale, der er tilegnet elever i indskolingen. 

Se materiale til indskoling

Mellemtrin

Find undervisningsmateriale, der er tilegnet elever på mellemtrinet. 

SE MATERIALE TIL MELLEMTRINET

Udskoling

Find undervisningsmateriale, der er tilegnet elever i udskolingen. 

SE MATERIALE TIL UDSKOLINGEN

Sådan kan du forberede dig

Som lærer får du et rigtig godt billede af livet som barn og ung med en lungesygdom, hvis du ser Børnelungefondens informationsfilm, som varer knap fem minutter.

Her fortæller både forældrene, børnene selv og eksperterne om, hvad det vil sige at leve med syge lunger, når man er barn.

En bedre hverdag for deres lungesyge jævnaldrende

Når tusindvis af børn løber for børn med alvorlige lungesygdomme, samler de penge ind, så deres lungesyge jævnaldrende kan få en bedre hverdag med mere luft og energi til både skole, leg og fritidsaktiviteter.

Hvis du har spørgsmål til undervisningsmaterialet eller brug for yderligere information i forbindelse med din undervisning, er du velkommen til at kontakte:

Louise Malling fra Børnelungefonden på tlf. 51 22 24 86.

Kontakt

Natasja Rosendahl

Schoolrun Manager Danmark

Schoolrun@team-rynkeby.com

+45 23 67 67 87