Init

Init er platinsponsor for Team Rynkeby i 2024

Ligesom Team Rynkeby er Init forankret i Danmark og har en stærk tilstedeværelse på tværs af de nordiske lande. Ud fra et rent geografisk perspektiv giver det derfor rigtig god mening, at vi støtter en sag, der ligger så tæt på os.

Men endnu vigtigere er vores værdisæt lig hinanden. Hos Init drejer vores kernefilosofi sig om at sætte mennesker først og tro på styrken ved samarbejde. Vi forstår – ligesom cykelrytterne på Team Rynkeby – at vi er stærkere sammen. Og Team Rynkebys dedikation afspejler vores tro på, at vi ved at forene vores styrker kan skabe meningsfuld forandring.

Om Init

Init blev etableret i januar 2022 med en ambition om at samle de bedste virksomheder – og mennesker – inden for industriel IT og automation. Med udgangspunkt i vores ”people first” filosofi, leverer vi skræddersyede og intelligente IT- og automationsløsninger, der forbedrer vores kunders drift i dag og skaber grobund for større effekt i morgen.

Vores 650 medarbejdere arbejder sammen på tværs af vores 34 kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Serbien, Nordmakedonien og Spanien.

Flere af vores medarbejdere er nuværende eller tidligere ryttere for Team Rynkeby. Og flere af de virksomheder, der i dag er en del af Init Gruppen, har tidligere sponsoreret Team Rynkeby. Derfor giver det god mening for os at støtte med et platinsponsorat her i 2024.